Татјана Станковиќ

Ви го претставуваме омилениот дизајнер на Цеца Ражнатовиќ
Портрети

Ви го претставуваме омилениот дизајнер на Цеца Ражнатовиќ

Татјана Станковиќ е дизајнерка од Србија која во 2010 година го основаше модниот бренд  SUCCESS. Станува збор за раскошна и…
Back to top button