Татјана Петровска

Водителката од МТВ во издание какво ја немаме видено досега – погледнете каде ужива Тања
Наши ѕвезди

Водителката од МТВ во издание какво ја немаме видено досега – погледнете каде ужива Тања

Тања ужива за сите пари. Водителката Татјана Петровска е симбол за убавина, женственост и елеганција. ФОТО: Инстаграм / Тања Петровска…
Водителката на „Фолк џубокс“ вљубена до уши – само тој го има клучот од нејзиното срце
TV

Водителката на „Фолк џубокс“ вљубена до уши – само тој го има клучот од нејзиното срце

Тања веќе 5 години е вљубена во некогашниот фудбалски репрезентативец. Водителката Татјана Петровска е симбол за убавина, женственост и елеганција.…
Back to top button