татковци

Новопечените татковци страдаат од постпартална депресија
MAMA

Новопечените татковци страдаат од постпартална депресија

Една британска анкета покажа дека една третина од татковците во Британија (односно поточно 34%) тврдат дека доживеале „постпартална депресија”. Постпарталната…
Back to top button