танчер

Иван Ангелковски: „Македонија има силна танцова сцена“
Интервју

Иван Ангелковски: „Македонија има силна танцова сцена“

Професионален танчер кој работи кореографии за видео записи на македонски поп-ѕвезди. Иван Ангелковски како кореограф и танчер настапува и на…
Back to top button