Танди Њутон

Изгледаат како сестри близначки, а не како мајка и ќерка (фото)
Холивуд

Изгледаат како сестри близначки, а не како мајка и ќерка (фото)

Тие и двете блескаа во своите кадифени фустани Ако сеуште не сте знаеле дека популарната актерка Танди Њутон, која ја…
Back to top button