танга

Убавата тетовчанка во жешко издание од кое „горат“ социјалните мрежи – изгледа како светска ѕвезда!
Наши ѕвезди

Убавата тетовчанка во жешко издание од кое „горат“ социјалните мрежи – изгледа како светска ѕвезда!

Кристина на настап во Гостивар изгледаше како светска ѕвезда. Кој може да остане рамнодушен на ваков поглед. Некогашна манекенка Кристина…
Back to top button