Тамара Тодевска. фармерки

Нашата позната пејачка се преполови па облече претесни фармерки – многумина ИЗНЕНАДЕНИ како таа изгледа во нив!
Наши ѕвезди

Нашата позната пејачка се преполови па облече претесни фармерки – многумина ИЗНЕНАДЕНИ како таа изгледа во нив!

Пејачката Тамара Тодевска објави неколку фотографии со кои ги воодушеви своите бројни фанови на социјалните мрежи. Таа позираше во провокативно…
Back to top button