Тамара Радмиловиќ

Пејачка од „Гранд ѕвезди“ се разведе – „Мојот сопруг ме малтретираше и психички и физички“
Наши ѕвезди

Пејачка од „Гранд ѕвезди“ се разведе – „Мојот сопруг ме малтретираше и психички и физички“

Тамара конечно откри зошто одлучила да се разведе Младата пејачка која се прослави со учество во шоуто „Гранд ѕвезди“, Тамара…
Back to top button