Тамара Котевска

Модно БРАВО за Тамара – блескаше пред холивудските ѕвезди во фустан со македонски потпис
Наши ѕвезди

Модно БРАВО за Тамара – блескаше пред холивудските ѕвезди во фустан со македонски потпис

Тамара не освои во фустанот што го носеше во „Долби театарот“ во кој изгледаше како вистинска манекенка. Таа не освои…
Back to top button