Тамара Калиниќ

Охридското езеро низ објективот на една позната српска блогерка
Блогерија

Охридското езеро низ објективот на една позната српска блогерка

Тамара Калиниќ е млада блогерка од Србија која успешно ги спојува своите две пасии – модата и патувањето. Тамара нејзините…
Back to top button