Тамара Грујеска

Кое е девојчето од Македонија што освои Гран-при на престижниот музички фестивал во Белград?
Наши ѕвезди

Кое е девојчето од Македонија што освои Гран-при на престижниот музички фестивал во Белград?

Уште еден голем успех за девојчето со ангелски глас На еден од најдобрите меѓународни детски фестивали во регионот Angel Voie…
Back to top button