талент

Го шокираше жирито со флексибилноста: „Човек гума. Дали имаш коски?“
LIFESTYLE

Го шокираше жирито со флексибилноста: „Човек гума. Дали имаш коски?“

Во втората сезона на „Supertalent“, шок и неверувањето им приреди на жирито Русинот Александар Батуев , кој е еден од…
Само затоа што можете, не значи дека морате. Следете го она што навистина го сакате!
MAMA

Само затоа што можете, не значи дека морате. Следете го она што навистина го сакате!

Вие можете многу повеќе отколку што можете да замислите. Не ограничувајте се со своите моментални способности. Ако некој ви каже…
Back to top button