такто

Да, и татковците имаат улога во доењето
MAMA

Да, и татковците имаат улога во доењето

Во денешно време се’ повеќе популарна станува половата еднаквост. Родителските улоги се изедначуваат, родителите подеднакво ги делат своите должности, па…
Back to top button