такса

Нова такса за нашите туристи што планираат да летуваат на Халкидики ова лето
Вирално

Нова такса за нашите туристи што планираат да летуваат на Халкидики ова лето

Загадувањето на краците Касандра и Ситонија на Халкидики донесе нова давачка за туристите – еколошка такса која ќе се плаќа…
Back to top button