Тадеј

Старецот Тадеј и страшната депресија: Еве како да собереме сила и да продолжиме понатаму
MAMA

Старецот Тадеј и страшната депресија: Еве како да собереме сила и да продолжиме понатаму

Депресијата е како чудовиште од новото време за кое се зборува многу, бидејќи не демнее на секој чекор. Постојат повеќе…
Back to top button