табуретки

„Жената треба да поседува барем една чанта, која е единствена, оригинална и одраз на нејзината индивидуалност“
Интервју

„Жената треба да поседува барем една чанта, која е единствена, оригинална и одраз на нејзината индивидуалност“

Креирањето на рачно изработени продукти има своја посебна убавина и оригиналност. Со рачно изработените производи секогаш сме уникатни и различни…
Back to top button