сценарио

Како ќе изгледа светот после короната: Има две сценарија, а реална можност е ЖИВОТОТ ДА СТАНЕ ПЕКОЛ
Вирално

Како ќе изгледа светот после короната: Има две сценарија, а реална можност е ЖИВОТОТ ДА СТАНЕ ПЕКОЛ

Генералниот секретар на ОН Антонио Гутереш зборуваше за две сценарија кои го чекаат светот по пандемијата од коронавирус, пренесуваат медиумите.…
Back to top button