суштина

Разумен, внимателен и чувствителен: Еве каков е во суштина Јарецот
LIFESTYLE

Разумен, внимателен и чувствителен: Еве каков е во суштина Јарецот

Јарецот тежнее кон рамноправност. Тој е верен и чувствителен, сака осаменост и не умее да ги искаже своите чувства. Верен…
Back to top button