сурфање

Глув пит бул беше спасен од борбите и стана вистински зависник од сурфање
LIFESTYLE

Глув пит бул беше спасен од борбите и стана вистински зависник од сурфање

Пит бул беше спасен од кучешките борби и тажниот живот, и почна нова животна приказна. Но, на почетокот неколку пати…
Back to top button