суперхикс

Замина во пензија еден од највеселите ликови на македонската сцена, актерот Раде Рогожаров!
Наши ѕвезди

Замина во пензија еден од највеселите ликови на македонската сцена, актерот Раде Рогожаров!

Пред неколку дена замина во пензија еден од најпознатите штипски, но и македонски актери, легендарниот Раде Рогожаров. Публиката низ годините…
ТАЖНА ВЕСТ, објави Пеце од „Суперхикс“: Прекрасна душа како онаа на Дудо не напушти баш за Задушница
Наши ѕвезди

ТАЖНА ВЕСТ, објави Пеце од „Суперхикс“: Прекрасна душа како онаа на Дудо не напушти баш за Задушница

Веселиот, интелигентен и секогаш расположен пејач Петар Младеновски, познат како Пеце од „Суперхикс“ на својот фејсбук профил постојано објавува статуси.…
Пеце од Суперхикс: „Македонската публика е најдобра!“
Интервју

Пеце од Суперхикс: „Македонската публика е најдобра!“

Малкумина за него знаат дека е дипломиран професор по руски јазик и книжевност на Катедрата за славистика на Филолошкиот факултет…
Back to top button