супермен

Запознајте го Милован – Супермен од Ужице!
LIFESTYLE

Запознајте го Милован – Супермен од Ужице!

Таксистот Милован Милутиновиќ тврди дека е Супермен од Ужице, а не без причина!   До својата 70 година забележил дури…
Back to top button