супермаркет

Жена покажа одличен трик: „Ако немате монети, еве како да добиете количка во маркет“
LIFESTYLE

Жена покажа одличен трик: „Ако немате монети, еве како да добиете количка во маркет“

Колку пати се случило да немате парички и не сте знаеле што да правите. Фото: Твитер/ На својот профил на…
Back to top button