суматрански

Угина последниот суматрански носорог, а со него и можност за зачувување на видот
LIFESTYLE

Угина последниот суматрански носорог, а со него и можност за зачувување на видот

Угина последниот малезиски мажјак од видот суматрански носорози, соопштија надлежните, што е голем удар за напорите да се зачува критично…
Back to top button