султан

Султанот имал четири жени: Кога легнал на постела само една останала со него!
Кафе муабет

Султанот имал четири жени: Кога легнал на постела само една останала со него!

Прочитајте ја оваа мудра, народна приказна од Исток. Еден султан имаше четири жени. Тој најмногу ја сакаше четвртата сопруга –…
Back to top button