султанија

Нема да верувате како изгледа денес Султанија Михримах, ќерката на Хурем и Сулејман Величевствениот, го смени личниот опис
Celebrity

Нема да верувате како изгледа денес Султанија Михримах, ќерката на Хурем и Сулејман Величевствениот, го смени личниот опис

Популарната турска серија „Сулејман Величествениот“ на нашите простори доживеа голема популарност. Дејствието на драмата го следи животот на султанот Сулејман…
Back to top button