нов закон

Германија бара 100.000 нови работници – еве колкави им се платите
Вирално

Германија бара 100.000 нови работници – еве колкави им се платите

На Германија очајно и се потребни работници Како што пишува германскиот „Bild“, само Германската железница во следните пет години ќе…
Back to top button