нов вид

Опасност од нов круг на зараза: Научниците пронајдоа уште еден вид коронавирус во лилјаците
Вирално

Опасност од нов круг на зараза: Научниците пронајдоа уште еден вид коронавирус во лилјаците

Најновите истражувања укажуваат на тоа дека Ковид-19 најверојатно еволуирал по природен пат, односно тргнал од лилјак па преминал на други…
Back to top button