Ноа Кирел

Оваа млада дама направи хаос на Евровизија – ги хипнотизираше сите, важи за најубавата во шоуто!
Новости

Оваа млада дама направи хаос на Евровизија – ги хипнотизираше сите, важи за најубавата во шоуто!

Оваа млада дама ги остави сите без здив… Претставничката она Израел, Ноа Кирел, на Евровизија никого не остави рамнодушен со…
Back to top button