ниски

Шерон Стоун ја повтори култната сцена од „Ниски страсти“
Celebrity

Шерон Стоун ја повтори култната сцена од „Ниски страсти“

Би рекле дека уживаме, но таа ќе речеше „придружи ми се во еден момент што ми го смени животот“. Актерката…
Back to top button