нино решиќ

ОВАА ГРАНД ЅВЕЗДА БУКВАЛНО СЕ СТОПИ: Откако ослабе 30 килограми стана најдобра женска на естрадата
Наши ѕвезди

ОВАА ГРАНД ЅВЕЗДА БУКВАЛНО СЕ СТОПИ: Откако ослабе 30 килограми стана најдобра женска на естрадата

Пејачката Сандра Решиќ која јавноста ја запозна преку музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“, одлучи да поработи повеќе на себе и…
Back to top button