Нина Џогани

Малолетната сестра на Луна Џогани ќе се мажи? (фото)
Наши ѕвезди

Малолетната сестра на Луна Џогани ќе се мажи? (фото)

Помладата сестра на Луна Џогани, Нина Џогани, објави фотографија со „емотикон“ прстен и срце. Со ова таа ги разгоре гласините…
Back to top button