Нина Спирова

Шлагер на неделата – Еден бакнеж песни рој од Нина Спирова
Наши ѕвезди

Шлагер на неделата – Еден бакнеж песни рој од Нина Спирова

Нина Спирова е една од најпознатите македонски пејачки на староградска и народна музика на сите времиња. Нејзината песна „Еден бакнеж“…
Back to top button