Нина Ристовска

Неколку месеци по породувањето, сопругата на Борко Ристовски објави убава вест – ова е успех
Наши ѕвезди

Неколку месеци по породувањето, сопругата на Борко Ристовски објави убава вест – ова е успех

Николина успеа да направи нешто што е исклучително тешко за многу жени породени со царски рез. Ракометарот Борко Рстовски и…
Овој ден НАЈГОЛЕМ ПРАЗНИК за нив: Се славеше во домот на Борко Ристовски – се огласи неговата сопруга
Наши ѕвезди

Овој ден НАЈГОЛЕМ ПРАЗНИК за нив: Се славеше во домот на Борко Ристовски – се огласи неговата сопруга

Убава причина за славење имаше во домот на некогашниот ракометар. Сопругата на Борко сподели фотографии од роденденската забава на нивниот…
Сопругата на Борко со една објава ГИ ЗАСМЕА СИТЕ: Еве какви девојки сака нивниот син – мал шармер
Наши ѕвезди

Сопругата на Борко со една објава ГИ ЗАСМЕА СИТЕ: Еве какви девојки сака нивниот син – мал шармер

Малиот Душан порасна и веќе почна да ги засмејува, но и воодушевува своите родите со своите урнебесни изјави. Сопругата на…
Back to top button