Никол Ричи

Како Парис Хилтон успеа да изгради бизнис империја во вредност од 300 милиони долари?
Новости

Како Парис Хилтон успеа да изгради бизнис империја во вредност од 300 милиони долари?

Можеби мислите дека Парис Хилтон е една од оние богати, разгалени девојки што не прават ништо во животот, освен што…
Back to top button