николија

Жали само поради една работа во животот: Весна Змијанац го отвори срцето и откри која е најголемата желба
Наши ѕвезди

Жали само поради една работа во животот: Весна Змијанац го отвори срцето и откри која е најголемата желба

Естрадните уметници поради пандемијата од коронавирусот останаа затворени во своите домови и ги загубија приходите од настапите кои им беа…
Еве како изгледа палатата на познатата фолк ѕвезда
Celebrity

Еве како изгледа палатата на познатата фолк ѕвезда

Весна Змијанац ги отвори вратите од својот дом. Весна Змијанац за телевизија Пинк ги отоври вратите на совојот дом и…
Back to top button