Никола Симовски

Никола Симовски: „Убаво е кога луѓето би биле повеќе спремни да разменуваат искуства“
BEAUTY

Никола Симовски: „Убаво е кога луѓето би биле повеќе спремни да разменуваат искуства“

Талентиран, млад и успешен уметник кој пандемијата го натера да замине од својата држава и својата егзистенција да ја побара…
Кога жената ќе се препушти во машки раце- Гламур интервју со Никола Симовски
Интервју

Кога жената ќе се препушти во машки раце- Гламур интервју со Никола Симовски

Млад и успешен мејкап артист кој секојдневно разубавува по некоја девојка благодарение на неговите вешти раце и моќта која ја…
Back to top button