Николас Мадуро

Путин во 80-тите бил рокер и свирел во бенд? Интернетот гори поради ова необично видео
Вирално

Путин во 80-тите бил рокер и свирел во бенд? Интернетот гори поради ова необично видео

Дали рускиот претседател Владимир Путин и венецуелскиот лидер Николас Мадуро настапувале заедно во еден советски бенд од 1980-тите? Според коментарите…
Back to top button