никлоа

Македонскиот политичар современ маж со стил (фото)
Наши ѕвезди

Македонскиот политичар современ маж со стил (фото)

„Подобро згоден, отколку паметен, се тешев вчера пред колегите.   Вака звучеше објавата на министерот за надворешни работи на Македонија…
Back to top button