Нигар Калфа

Играше во „Сулејман Величествениот“, а малкумина знаат дека е од МАКЕДОНИЈА – погледнете како изгледа во приватниот живот
Наши ѕвезди

Играше во „Сулејман Величествениот“, а малкумина знаат дека е од МАКЕДОНИЈА – погледнете како изгледа во приватниот живот

Никогаш не би ја препознале… Ќе се изненадите како изгледа денес познатата актерка Популарната турска серија „Сулејман Величествениот“ постигна неверојатен…
Back to top button