ниа франклин

Прогласена е најубавата жена во Америка за 2019 година
Celebrity

Прогласена е најубавата жена во Америка за 2019 година

Претставувајќи го својот роден град, Њујорк, 24-годишната Нија Френлин е прогласена за најуабва жена во Америка за 2019 година, а…
Back to top button