неуредни шишки

На маките им дојде крајот: Неуредните шишки се хит оваа сезона!
BEAUTY

На маките им дојде крајот: Неуредните шишки се хит оваа сезона!

Изгледа дека на маката со шишките ѝ дојде крајот, зашто оваа сезона во тренд се неуредните шишки. Не е потребно…
Back to top button