Нета Барзилај

Шок фотографии – израелската победничката на Евровизија служела воен рок! (фото)
Вирално

Шок фотографии – израелската победничката на Евровизија служела воен рок! (фото)

Нета не престанува да ја воодушевува јавноста по нејзината победа со песната „Toy“ на Евровизија која се одржа во Лисабон,…
Back to top button