несебичност

Богати се оние кои се грижат за другите и знаат да подадат рака
MAMA

Богати се оние кои се грижат за другите и знаат да подадат рака

Богати се оние кои не очекуваат премногу од другите, кои живеат во моментот и со леснотија го прифаќаат она што…
Back to top button