нервира

Овните брзо се лутат, но и брзо простуваат
LIFESTYLE

Овните брзо се лутат, но и брзо простуваат

Некои личности имаат поголем праг на толеранција, додека пак други брзо се нервираат. Кога се лути, некои хороскопски знаци знаат…
Back to top button