немирни деца

Науката тврди: Немирните деца израснуваат во среќни личности
MAMA

Науката тврди: Немирните деца израснуваат во среќни личности

Бунтовните деца подобро поминуваат во животот. Иако желбата на родителите е децата да им бидат совршени, мирни и послушни во…
Back to top button