незгода

Незгода додека е на одмор: Пејачот Милан Станковиќ итно заврши во болница
Celebrity

Незгода додека е на одмор: Пејачот Милан Станковиќ итно заврши во болница

Популарниот српски пејач, Милан Станковиќ, доживеа несреќа и заврши со гипс на раката. Додека претстојувал на одмор во Хрватска, тој…
Back to top button