недостиг

Кога некој ти недостига, таквата празнина ништо на светот не може да ја пополни
MAMA

Кога некој ти недостига, таквата празнина ништо на светот не може да ја пополни

Кога некој ти недостига, како светот повеќе да не е ист. Сонцето повторно изгрева и заоѓа, но не за сите…
Back to top button