Мелиса Зијадиќ

Македонската Гранд ѕвезда ќе се мажи? Блеска во венчаницата, финалистката ги изненади сите
Наши ѕвезди

Македонската Гранд ѕвезда ќе се мажи? Блеска во венчаницата, финалистката ги изненади сите

Младата македонска Мелиса Зијадиќ (18) ги воодушеви сите со своите настапи во популарното шоу „Ѕвездите на Гранд“. Таа заедно со…
Комшивката на познат фолкер од Македонија сите ја споредуваат со Драгана Мирковиќ (фото)
Наши ѕвезди

Комшивката на познат фолкер од Македонија сите ја споредуваат со Драгана Мирковиќ (фото)

Мелиса Зијадиќ од прилепското село Лажани беше единствената што помина на аудицијата во Скопје кога Саша Поповиќ ги избираше кандидатите…
Ова е момчето на Македонката ШТО ЈА СПОРЕДУВААТ со Драгана Мирковиќ во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)
Наши ѕвезди

Ова е момчето на Македонката ШТО ЈА СПОРЕДУВААТ со Драгана Мирковиќ во „Ѕвездите на Гранд“ (видео)

Младата пејачка Мелиса Зијадиќ од Македонија растури на својот последен настап во „Ѕвездите на Гранд“. Таа ги воодушеви сите и…
И оваа Македонка има големи шанси да триумфира во „Ѕвездите на Гранд“ – и болна го украде шоуто
Наши ѕвезди

И оваа Македонка има големи шанси да триумфира во „Ѕвездите на Гранд“ – и болна го украде шоуто

Македонката Мелиса Зијадиќ има 18 години и со својот последен настап повторно растури во „Ѕвездите на Гранд“. Претставниците на жирито…
Ова досега се нема случено во Ѕвездите на Гранд – две Македонки се натпреваруваа, една против друга
Наши ѕвезди

Ова досега се нема случено во Ѕвездите на Гранд – две Македонки се натпреваруваа, една против друга

Младата пејачка од Македонија, Андријана Петрушовска (23), повторно се натпреварува во „Ѕвездите на Гранд“. Таа пред две години стигна до…
Back to top button