Огласи

Кјара

Еве како се носи капут од крзно и скинати фармерки
Блогерија

Еве како се носи капут од крзно и скинати фармерки

Италијанската блогерка Кјара (Chiara), има завршено правен факултет, а својот блог „The Blonde Salad” го започна во 2009 година. Почетната…
Back to top button