Огласи

кочани

Драмскиот аматерски фестивал – ДАФ прославува 60 години од своето постоење
LIFESTYLE

Драмскиот аматерски фестивал – ДАФ прославува 60 години од своето постоење

Од 27 мај до 1 јуни во Кочани ќе се одржи по 60ти пат познатиот Драмски аматерски фестивал – ДАФ.…
Back to top button